top of page

Bon Korean BBQ Group

Public·93 members

Кирилл Громов
Кирилл Громов

Коли краще приймати рішення під час тенісного матчу?

Нещодавно дивився матч, у якому фаворит програв перший сет, але поступово повернувся в гру. Після одного брейку я поспішив із рішенням і не звернув уваги, що його суперник дедалі частіше помилявся на подачі. На які моменти ви зазвичай дивитеся під час матчу: відсоток першої подачі, кількість помилок, фізичний стан чи загальний темп гри? Цікаво, скільки геймів краще поспостерігати, перш ніж робити висновки

10 Views
Милана Беляева
Jul 30

Я зазвичай дивлюся на наступний гейм, загальну кількість геймів у сеті або невелику фору, але рішення приймаю не одразу. Спочатку спостерігаю за кількома розіграшами та оцінюю, як тенісист подає, чи допускає подвійні помилки та наскільки впевнено грає на брейк-пойнтах. На Parimatch офіційний сайт перевіряю, які події доступні в режимі live, але орієнтуюся насамперед на сам матч. Одного разу гравець упевнено взяв перший сет, але потім почав гірше рухатися й кілька разів звертався до фізіотерапевта. У такій ситуації рахунок уже не зовсім відображав те, що відбувалося на корті. Тому після одного хорошого гейму я не поспішаю, враховую покриття та використовую лише невелику фіксовану суму.

Members

• Милана БеляеваМилана Беляева
    Милана Беляева
  • Jessica Anderson
    Jessica Anderson
  • Luxee1
    Luxee1
  • Janna Lopez
    Janna Lopez
  • Nester litopicez
    Nester litopicez
bonkbbq (1080 × 1080 px).png

Bon KBBQ

Arlington / Plano

Quick Links

Contact Us

3810 S Cooper St Ste 130 Arlington, TX 76015

(817) 419-2500

3420 Avenue K Ste 200 Plano, TX 75074

(972) 312-9979

Opening Hours

Sun-Thurs: 11am - 10pm
​Fri-Sat: 11am - 10:30pm

Sun-Thurs: 11am - 10pm

Fri-Sat: 11am - 10:30pm

©2022 Bon KBBQ (Plano/Arlington) Website by Aira Design Co.

bottom of page